NS Wandelroute Mookerheide

B&B Panoramaberg Groesbeek biedt u de mogelijkheid om direct aan de Pieterpad-route / NS-wandelroute Mookerheide te overnachten. De B&B is van alle gemakken voorzien. U hoeft niet eens eens tandenborstel mee te nemen!

De Bed & Breakfast is gelegen in het mooie Groesbeek. Dit dorp staat niet alleen bekend vanwege de gezelligste en mooiste (3e) dag van de Nijmeegse Wandelvierdaagse maar ook vanwege de veelzijdigheid van het landschap. Het doet soms on-Nederlands aan vanwege de glooiingen en de vergezichten. Niet voor niks is dit gedeelte dan ook opgenomen in de “NS-wandelroute Mookerheide”. Een traject van 2 x 16 kilometer.

De omgeving van Groesbeek heeft zoveel moois te bieden. Denk hierbij aan de Overasseltse vennen, de Nijmeegse Waalstrandjes, het Duitse Reichswald, de polder Millingerwaard, de pittige N70-wandelroute in Berg en Dal en de Walk of Wisdom-wandelroute door Groesbeek. Hieronder een aantal foto’s om u als lezer een indruk te geven over de bijzondere omgeving waar wij zo trots op zijn.

Reistip: voor veel lopers is het lastig vervoer van en naar de verschillende etappes te vinden. Met het lopen van meerdere trajecten komt daar ook nog een keer het dragen van een hoeveel bagage bij. Wil je de luxe om dat voor je te laten regelen, check de site  https://www.countyhike.nl/

Ik kijk ernaar uit u te mogen ontvangen in mijn leuke B&B in Groesbeek en wens u een heel prettig verblijf in deze omgeving.