Over…

B&B Panoramaberg Groesbeek biedt u de mogelijkheid om direct aan de Pieterpad-route te overnachten. De B&B is van alle gemakken voorzien. U hoeft niet eens eens tandenborstel mee te nemen!

De Bed & Breakfast is gelegen in het mooie Groesbeek. Dit dorp is niet alleen bekend vanwege de mooie Zevenheuvelenweg tijdens de Nijmeegse Wandel Vierdaagse die geldt als “de gezelligste (3e) dag” maar ook vanwege het mooie gedeelte van de Pieterpadroute die door mijn straat loopt. Niet voor niks is dit gedeelte daarom ook opgenomen in het traject van de “NS-wandelroute Mookerheide”. Een traject van 2 x 16 kilometer.

De omgeving van Groesbeek en Nijmegen heeft zoveel moois te bieden. Denk hierbij aan de Overasseltse vennen, de Nijmeegse Waalstrandjes, het Duitse Reichswald, de polder Millingerwaard, de pittige N70-wandelroute in Berg en Dal en de Walk of Wisdom-wandelroute door Groesbeek. Hieronder een aantal foto’s om u als lezer een mooie indruk te geven over de omgeving waar wij zo trots op zijn.
Ik kijk ernaar uit u te mogen ontvangen in mijn leuke B&B in Groesbeek en wens u een ontzettend prettig verblijf in de regio.

NIJMEGEN

Wandelvierdaagse

 

Nijmeegse bruggen

MOOK

Mookerhei