NS Wandelroute Mookerheide en Pieterpad

B&B Panoramaberg Groesbeek biedt u de mogelijkheid om direct aan de Pieterpad-route / NS-wandelroute Mookerheide te overnachten. De B&B is van alle gemakken voorzien. U hoeft niet eens eens tandenborstel mee te nemen!

De Bed & Breakfast is gelegen in het mooie Groesbeek. Dit dorp staat niet alleen bekend vanwege de gezelligste en mooiste (3e) dag van de Nijmeegse Wandelvierdaagse maar ook vanwege de veelzijdigheid van het landschap. Het doet soms on-Nederlands aan vanwege de glooiingen en de vergezichten. Niet voor niks is dit gedeelte daarom ook opgenomen in de “NS-wandelroute Mookerheide”. Een traject van 2 x 16 kilometer.

De omgeving van Groesbeek en Nijmegen heeft zoveel moois te bieden. Denk hierbij aan de Overasseltse vennen, de Nijmeegse Waalstrandjes, het Duitse Reichswald, de polder Millingerwaard, de pittige N70-wandelroute in Berg en Dal en de Walk of Wisdom-wandelroute door Groesbeek. Hieronder een aantal foto’s om u als lezer een indruk te geven over de bijzondere omgeving waar wij zo trots op zijn.
Ik kijk ernaar uit u te mogen ontvangen in mijn leuke B&B in Groesbeek en wens u een ontzettend prettig verblijf in de regio.