Pieterpad

Proficiat loper! Van noord of zuid: je zit om en nabij op de helft van de Pieterpad route. Lekker te voet door Nederland én overnachten aan de Pieterpadroute in een gezellig B&B.

Slapen in een vrijstaande huisje achter mijn woning biedt voldoende privacy om na een lange dag lopen even rustig bij te komen. In het huisje staat 2 eenpersoonsbedden opgemaakte klaar.

Denk aan oordopjes: de vogels fluiten je anders wakker!

Niet alleen pieterpadlopers, maar ook voor de wandelaars van de Walk of Wisdom hebben de mogelijkheid hier te overnachten. Het eventuele ophalen/afzetten is bij het oversteekpunt van de Wylerbaan (overlap van kaart 8-9). Dit is op een kleine 3 km. van mijn B&B.

Tip van een wandelaarster van de Walk of Wisdom: Groesbeek ligt enigszins centraal in het Westelijk gedeelte van de wandelroute. Bij het boeken van 2 of 3 nachten kunnen er ophaalmomenten gecreëerd worden in Milsbeek (kaart 11-12) en/of Plasmolen (kaart 13/14) en/of Molenhoek (kaart 15) en/of Malden (kaart 16). Het voordeel hiervan is dat je niet verschillende overnachtingsplekken hoeft te zoeken, het vervoer geregeld is en dat je voor 1 of 2 dagen je bepakking in de B&B kunt achterlaten.

IMG_1463  IMG_0855_stitch pica  IMG_1422

N70 wandelroute grotendeels opgenomen in de Walk of Wisdom.