Galerij

Nog steeds, na al die jaren dat ik in Groesbeek woon, rijd ik hier rond en verwonder ik mij over al het moois dat deze omgeving te bieden heeft. Hoe mooi is Nederland als vakantieland toch!

Wij zijn in deze omgeving gezegend met een veelzijdigheid aan natuur. Op fietsafstanden valt er zo veel moois te zien: grootse bossen (bijv. het Duitse Reichswald), vergezichten (Groesbeek / Beek-Ubbergen)), vennen (Overasselt), poldergebied (Millingerwaard), heide (Mookerhei) en zelfs stranden (de Nijmeegse Waalstrandjes).

In de loop van de tijd heb ik een aardig collectie foto’s bij elkaar geklikt. Het mooie is: al deze plekjes zijn vanuit de B&B op de fiets te bereiken. Ik moet echter wel bekennen: een e-bike maakt het een stukje aangenamer. En over écht fietsen gesproken; vanwege de heuvelachtige omgeving valt hier een mooi wielrenparcour uit te stippelen.

Dat de Panoramaberg in de Pieterpadroute en NS-wandelroute Mookerheide is opgenomen zegt al voldoende, maar bezoek je Groesbeek iets langer en durf je een pittige wandeltocht van 16 kilometer aan, dan is de N70 (gedeelte van de Walk of Wisdome-route) een geweldige uitdaging. Ben je een diehard-hardloper en hou je van een serieuze uitdaging: neem de N70 eens. Niet 1 pad is horizontaal, het is klimmen en dalen. De inspanning wordt beloond met de geweldige uitzichten over de polder die regelmatig tussen de bomen door piepen. Er wordt beweerd dat de kabouterboom, op deze route, de oudste boom van Nederland is.

IMG_1463  IMG_0855_stitch pica  IMG_1422

Graag licht ik uw specifieke wensen toe tijdens de persoonlijke ontmoeting.